Hydration Facial Kit

Alt til hjemmebehandlingen!

Kit med alle produktene du trenger for å kunne utføre en ansiktsbehandling hjemme! Like perfekt mellom profesjonelle behandlinger som en fukt-shot når det trengs. Hvert produkt er er nøye utvalgt for å sikre maksimal effekt til alle hudtyper.

DEEP CLEASNING, DETOX, PLUMP & NOURISH

Inneholder produkter:

  • Anti-Pollution Cleansing Cream - 20 ml.

Vår mest populære rens. Når skummet konsistens møter huden, vil epidermis få en detox ved at urenheter kapsles inn og feies vekk. Huden er ren og oksydert - den kan puste igjen.

  • Energetic Vitamin Complex - 4 ml

Cocail av energikonsentrater av taurin og de 2 superalgene spirulina og chlorella. Det patenterte marine Pylawhite® (rødalge-ekstrakt) gjør hudfargen jevnere. Huden blir beskyttet, intenst oppladet. Huden føles plumpet.

  • Radiance Booster Cream - 5 ml

Sprer en vital kraft på huden og gir deg glød! Kremen er forsterket med taurin og superalger, spirulina og chlorella. Den delikate, smeltende konsistensen rikrer en intensive fuktbehandling for å slette tretthetstegn. Fylt med hyaluronsyre og essensielle fettsyrer som forbedrer elastisitet, plumping effekt og fasthet

  • Nutri-Comfort Mask - 15 ml

Et bad av næring! En rik maske som gjenvinner smidighet og komfort til svært dehydrert hud. I hjertet av formulaen finner du Thalisource - Rik på polysakkarider og oligosakkardier fra brunalge, som lager et elastisk slør på hudens overflate og og forbedrer dens hydrering.

  • Detox Scrub Mask - 15 ml

Vår bestselger! Scrub-maske utviklet for grå og livløs hud. Avgiftende, regenererende og åpner blokkeringer.

  • Deep Moisturizer 24HSP - 4 ml

Et revolusjonerende serum. Den første dual-teknologien som slukker tørsten, gir intens beskyttelse og tilfører fuktighet. Patentert marine-basert aktiv ingrediens: Cell Guard HSP kombinert med høy-molekylærvekts hyaluronsyre som bidrar til vannretensjon i hjertet av cellen. Påfør 24 HSP serum før din vanlige krem for optimalt resultat.

kr 299,00