RÅ SKINCARE CORRECTING SERUM 30 ml

HUDTYPE: Alle hudtyper. Produktet kan også brukes av de med acne og svært sensibel hud.

PROBLEMOMRÅDER: Bleke arr og pigmentflekker, aldring, spenst.

1 % Bakuchiol (Sytenol ®A)

En svært potent bioaktiv ingrediens utvunnet av bakuchiol, med de samme hudfornyende resultatene som retinol, men uten bivirkninger som irritasjon, rødhet og lyssensibilitet. Produktet kan også brukes under svangerskap i motsetning til retinol.

3 % Dicaprylyl ether piperonyl esters (Omegalight®)

En potent bioaktiv ingrediens med en antiinflammatorisk og blekende effekt på hyperpigmentering. Virker på hudens overflate samt i dypere hudlag.

Bringebærfrøolje

En svært god kilde til vitamin A, E og den essensielle fettsyren linolsyre, moe som gjør at oljen virker lindrende på inflammatoriske hudtilstander som eksem, rosacea, overbehandlet hud, solbrent hud etc. Oljen gir også god beskyttelse mot UVB og UVC stråler, men ingen beskyttelse mot UVA, og vil ikke kunne erstatte en solkrem.

Squalane

En allergivennlig antioksidant med antibakterielle og svært gode antiinflammatoriske egenskaper.

  • En ultra-ren og mild formel uten konserveringsmidler.

  • Inneholder ingen parfymestoffer.

  • Tetter ikke porer.

  • Passer veganere.

  • Ikke testet på dyr.

Squalane, Rubus Idaeus Seed Oil, Bakuchiol, Dicaprylyl Ether, Saf?ower Seed Oil Piperonyl Esters, Tocopherol.

EKSEMPLER PÅ HVILKE HUDTILSTAND DENNE PASSER/ I KOMBINASJON MED ANDRE PRODUKTER:

Kunde med postinflammatorisk hyperpigmentering/røde merker og arr etter akne. Svært sensibel samt tørr i huden etter medisinsk behandling. Store porer.

BRUK: Correcting Serum som punktbehandling på flekker/eller i hele ansiktet over Calm bright Serum for maks effekt. Morgen og kveld.

Kunde med hyperpigmentering/brune flekker etter soleksponering. Normal til tørr hudtype. Synlige porer, linjer, slapp hud.

BRUK: Correcting Serum som punktbehandling på flekker/eller i hele ansiktet over Calm bright Serum for maks effekt. Morgen og kveld.

kr 1 135,00