RÅ SKINCARE GRØDE VOLUMISING SALT SHAMPOO 180ML

Ikke på lager

Grøde Volumising Salt Shampoo er fantastisk sjampo for deg som ønsker et luftigere hår med mer volum. Sjampoen gir en god rens av hodebunnen og bidrar til at håret holder seg rent lenger. Sjampoen fjerner eventuelle silikonrester fra hårene også, så kan anbefales før farging av håret. Den er tilsatt forfriskende grape essens, som virker rensende på hodebunnen og en mykgjørende kokos olje. Dette er en av våre mest solgte hårprodukter, og er elsket av de som føler at håret fort blir tungt og fett. Vi anbefaler at du bruker denne sjampoen maks 2 ganger per uke, og Grøde Strenghtening Shampoo, dersom du ønsker å vaske håret ytterligere.

  • Mipa-Laureth sulfate (tensid/rens) akseptert for miljø og allergisertifisering, ikke økosertifisering.
  • Cocamidopropyl Betaine (tensid/rens) akseptert for miljø, allergi og økosertifisering.
  • En ultra-ren formel uten SLS, silikoner, konservering.
  • Fri fra syntetisk parfyme, men tilsatt naturlige eteriske essenser.
  • Passer veganere.
  • Ikke testet på dyr.

HÅRTYPE: normal og fin hårtype
VELEGNET FOR: mer løft og volum, for fet hodebunn
NØKKELINGREDIENSER: havsalt, pro-vitamin B5, kokosolje og grape essens

ALLE INGREDIENSER: Sodium Chloride (sea salt), Mipa-Laureth Sulfate (cleansing agent),*Cocos Nucifera Oil (non-fragrant plant oil/antioxidant/skin- replenishing), Cocamidopropyl Betaine (cleansing agent), Panthenol (provitamin /B 5 hydration), *Citrus Grandis Peel Oil (grapefruit), Lactic Acid (pH adjuster),Limonene *From organic farming

BRUK: Fukt håret godt. Det er viktig at du fordeler sjampoen godt i hendene før du masserer den inn i hodebunnen. Skyll ut og gjenta for en grundig rens av hår og hodebunn. For å beholde mest mulig volum anbefaler vi kun å bruke balsam ytterst i tuppene.
BRUKES IKKE PÅ: sjampoen inneholder mye salt og dufter fra grapefrukt, og bør derfor unngås av hud med aktiv eksem/rosacea, hud med åpne sår etc.


kr 340,00