RÅ Skincare Kime Evening Exfoliating Cleanser 150 ml

RÅ Kime evening exfoliating cleanser er et 3-i-1 produkt som kan brukes som rensegel, eksfoliator og ansiktsmaske, beregnet for tørr, uren hud med tendens til store porer

Produktet er i utgangspunktet beregnet for tørr hud, men på grunn av de eksfolierende ingrediensene, passer produktet til uren hud med hudormer som ofte kan forekomme på en voksen hud, selv om den er tørr. Produktet bidrar til en lett avskalling av overhuden og motvirker dermed tilstopping av porer og forekomst av hudormer og nupper, samt bidrar til en jevnere og klarere hud med en friskere hudtone. Produktet gjør huden mer mottakelig for andre pleiende produkter, som for eksempel en dag- eller nattkrem. Brukes som daglig rens av huden, men kan også brukes som en fuktighetsgivende maske inntil 3 ganger i uken. Ved bruk som fuktighetsgivende ansiktsmaske, smøres et tykkere lag av produktet på huden og la virke i 20-60 minutter, skyll deretter av. Tetter ikke porene.

Rensegelen skal ikke brukes på øyelokk, på hud med eksem eller rosacea.

Med en ultra-ren formel med et økologisk og 100% naturlig konserveringssystem.

Nøkkelingredienser

  • Argan, Glykolsyre og Tamarind

Inneholder ikke parfyme eller eteriske essenser.

Passer veganere.

RÅ er en norsk hudpleieserie av høy kvalitet med produkter som inneholder rene, naturlige og nøye utvalgte ingredienser. Alle produktene er helt fri for skadelige ingredienser, og kan derfor trygt brukes av de med sensitiv hud. RÅ anbefales av dermatologer til personer som lider av ulike typer allergier og hudsykdommer. Alle planteoljene som benyttes i produktene er økologiske og er sertifisert av UK SoilAssociaton og Norske Debio.

RÅ støtter en bærekraftig ressursutnyttelse, og avviser testing på dyr når de utvikler sine produkter.

kr 590,00