RETIN-OIL BOOSTER 30 ML

Eksklusiv peeling-booster konsentrert i retinol (0,3%) og E-vitamin (1%).

Formelen gir en ekstrem komfort og unik følelse under og etter påføring. Retin-oil er ideell for rynker og solskadet hud. Retinolen er stabilisert og vektorisert i denne formuleringen for å leveres i sin mest aktive form.

Behandlingen reduserer utseendet på fine linjer, rynker og ujevn hudtone, samtidig som den minimerer utbrudd og porer. Formulert i en eksklusiv tekstur for å øke penetrasjonen i huden og unngå vanlige irritasjoner som retinolkremer ofte gir.

Som enkeltbehandling: bruk om kvelden, påfør en liten mengde (som en ert) og unngå området under øyne. Vent minst 30 minutter før du påfører andre hudpleieprodukter. Begrens bruk til en eller to ganger i uken i starten, og øk gradvis frekvensen til annenhver natt. Retinol øker fotofølsomheten. Bruk alltid all-day shield når du bruker dette produktet.

Som en booster etter peels: bruk som nattkrem istedenfor reparerende krem i 3 dager på rad etter peels.

Som en forholdsregel bør ikke retinol-produkter brukes av gravide, eller kvinner som har til hensikt å bli gravide i nærmeste fremtid. Selv om det ikke er rapportert at topisk bruk av retinol har noen negativ effekt på fosterutviklingen, er det rapportert om noen problemer med inntak av retinol-syre.

Booster effekten av peels • Reduserer fine linjer og rynker • Reduserer grov hud • Reduserer urenheter

kr 650,00