Yasumi Azelaic Acid Cream

Salg

Ansiktskrem med 10% azelainsyre. Designet for å bekjempe akne og rosacea. Passer for sensitiv hud, og erytem (hudrødme).

Opplev profesjonell omsorg ved å bruke vår krem med azelainsyre. Kremen har antibakterielle, anti-inflammatoriske, eksfolierende, og rensende egenskaper. Azelainsyre er den viktigste ingrediensen i kremen, og virker på Cutibacterium (Propionibacterium) som er ansvarlig for dannelsen av akne. Azelainsyre reduserer forekomsten av betennelse, renser huden, reduserer antall hudormer og forhindrer dannelsen av nye. Samtidig som kremen effektivt reduserer problemet med utvidede porer. Vitamin B3 (niacinamid) reduserer kviser og hudormer, regulerer talgproduksjonen, beroliger rødhet og jevner hudtonen. Det stimulerer også syntesen av kollagen og øker produksjonen av Ceramid som bidrar til å forbedre den beskyttende hudbarrieren. Tilsetningen av alfa-arbutin lysner huden, og har en positiv effekt på pigmentflekker. Regelmessig bruk gjør huden ren, pigmentflekker mindre synlige og reduserer utvidede porer!

Påfør en liten mengde krem ​​til grundig renset hud, masser forsiktig med fingertuppene til den er helt absorbert. Bruk om morgenen og kvelden. Om sommeren anbefales det å bruke solkrembeskyttelse mot UVA og UVB. Vi anbefaler YASUMI Sun Cream High protection SPF 30.

kr 455,00 kr 650,00