Yasumi Facial Toner

Lett ansikts toner for alle hudtyper. Forbedrer hudens elastisitet, fornyer og gjenoppretter det naturlige pH-nivået i epidermis. Etter at du har brukt toner, blir huden forfrisket, strålende og riktig pH-nivå av epidermis gjenopprettes. Parabenfri og fargefri.

Aktive ingredienser:

Betaine: En hydrofil forbindelse med sterk fuktighetsgivende effekt. Det reduserer trans-epidermalt vanntap, og huden forblir fuktig, myk og glatt. I tillegg beskytter Betaine cellene fra skadelige miljø-gifter.

Havsalt - Inneholder store mengder makro- og mikronæringsstoffer som absorberes godt av huden, akselererer metabolismen i det subkutane vevet og fjerner overflødig vann, noe som gjør huden mer elastisk, fast og glatt. I tillegg styrker havsalt huden, renser, oksygenerer og stimulerer blodsirkulasjonen på cellenivå.

Pulver av perle - Finmalte perler, knust og mikronisert til et fint, fint pulver. Rik på conchiolin (et perlemor-protein) som passer til menneskelig keratin. På grunn av sin tilpasningsdyktighet til menneskelige hud-proteiner, har den muligheten til å trenge inn i lagene av epidermis, som påvirker hudens elastisitet og skaper regenerering, samt virker beroligende. Det gjenoppretter normal metabolisme og hydrering av hudceller.

Laminaria Digita Extract - Renser huden, lindrer betennelses-symptomer, forbedrer hudtonen og glatter overflaten av epidermis. Ekstraktet gir huden essensielle mineraler: kalsium, magnesium, jod, sink. Disse ingrediensene trenger lett inn i stratum corneumens barriere, slik at epidermis fungerer godt. Alger støtter syntese av kollagen, forbedrer hudens elastisitet. De har revitaliserende og fuktighetsgivende egenskaper.

D-panthenol: Fuktighetsgivende, mykgjørende og tonende. Lindrer irritasjoner, beroliger og beskytter overfølsom hud.

Bruksanvisning:

Fukt en bomullspad og tørk ansiktet, halsen og brystet.

kr 259,00