Yasumi Lactobionic Acid Gel

200ml

Rensegele med laktobionsyre (en polyhydroksylsyre som finnes naturlig i hudceller). Er klinisk bevist å bedre cellefornyelsen samt bedre hudtonen og - teksturen uten å virke irriterende på huden. Designet for å bekjempe akne, rosacea og overdreven tørrhet. For alle hudtyper.

Rensegele med laktobionsyre designet for hud som sliter med rødhet, rosacea og lignende hudproblemer. Lactobionic Acid Gel glatter, renser og beroliger huden. Gelen er perfekt for morgenpleie, da det etterlater huden med forfriskende følelse. Laktobionsyre har svært kraftige antioksidanter og vannbindende egenskaper. Det forhindrer også dannelse av telangiektasi (arvelig, blødende små karnøster) og reduserer betennelse, også i tilfelle av rosacea. Det har alle egenskapene til alfahydroksylsyrer (naturlig forekommende syrer), samtidig som det forhindrer bivirkninger som forbrenning, kløe og overdreven flassing. Ectoine (naturlig binding i bakterier) som også er en av gelens ingredienser, har anti-inflammatoriske, fuktighetsgivende og antiallergiske egenskaper - det beskytter huden mot skadelige faktorer. Glyserin hjelper aktive stoffer til å trenge inn i huden, og på grunn av hygroskopiske egenskaper, støtter det gelens fuktighetsgivende egenskaper.

Bruksanvisning:
Påfør en liten mengde gel på fuktig ansikt. Unngå kontakt med øynene. Masser i sirkelbevegelser, og skyll grundig med vann. Påfør morgen og kveld.

kr 410,00