Yasumi Lactobionic Acid Toner

200ml

Toner med laktobionsyre (en polyhydroksylsyre som finnes naturlig i hudceller). Er klinisk bevist å bedre cellefornyelsen samt bedre hudtonen og - teksturen uten å virke irriterende på huden. Designet for hud med akne, atopisk dermatitt, overdreven tørrhet og rosacea. Passer til alle hudtyper.

Ansikttoner med laktobionsyre, designet for hud med rødhet, rosacea og andre lignende hudproblemer. Oppfrisker og gjenoppretter naturlig pH-nivå. Laktobionsyre har svært kraftige antioksidanter og vannbindende egenskaper. Det forhindrer også dannelse av telangiektasi (arvelig, blødende små karnøster) og reduserer betennelse, også i tilfelle av rosacea. Det har alle egenskapene til alfahydroksylsyrer (naturlig forekommende syrer), samtidig som det forhindrer bivirkninger som forbrenning, kløe og overdreven flassing. Ectoine (naturlig binding i bakterier) som også er en av toneren sine ingredienser har anti-inflammatoriske, fuktighetsgivende og antiallergiske egenskaper - det beskytter huden mot skadelige faktorer. Glyserin hjelper aktive stoffer til å trenge inn i huden, og på grunn av hygroskopiske egenskaper, støtter det gelens fuktighetsgivende egenskaper.

Bruksanvisning:
Fukt en bomullspads - tørk ansiktet, nakken og halsen. Krever ikke skylling. Denne kan brukes gjennom dagen som en rensemiddel, og for å gjøre huden fresh!

kr 249,00