herbs2peel urtepeel

 • Hva er herbs2peel?

 • (H2P) er en meget vellykket naturlig og utprøvd metode for peeling og regenerering (fornyelse av hud) basert på en blanding av rene urter.
 • H2P er basert på en sammensetning av naturlige ingredienser, helt fri for kjemiske stoffer, syntetiske bindemidler og skuremidler; helt uten noen giftige bivirkninger. Den naturlige blandingen inneholder proteiner, karbohydrater, vitaminer, enzymer, phytohormones, mineralsalter , tanniner og sporelementer .

 • Hvordan virker Herbs2peel ?

  Urtene er kombinert med spesialutviklede produkter og masseres inn i huden. Mikropartikler fra urtene vil trenge dypt inn i huden der deres virkestoffer forblir aktive over en lengre periode. Vitaminene, karbohydratene, enzymene, proteinene phytohormonene, sporstoffene og mineralene frigjør deres positive stoffer/ingredienser.

  Huden får økt sirkulasjon og regenereringen stimuleres.  B-Peel

  Beautypeel - passer alle hudtyper !

  Vår Beauty Peel Booster har de beste fordelene i en enkelt behandling !

  14 forskjellige typer av rene urter som sammen gir deg strålende effekter. Behandlingen etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød. Vi tilpasser behandlingene til alle hudtilstander og den er helt uten nedetid.

  Hvorfor velge Herbs2Peel Beauty Peel?

  Denne behandlingen er en effektiv løsning utviklet med flere fordeler for å forbedre hudens helse og glatthet, som inkluderer: gusten hud, kviser, reguleing av sebumproduksjonen, rensing av porene, avgifter vev, regulerer hudmetabolismen ved å øke blodsirkulasjonen og ikke minst anti-aging profylakse og forbedring av hudkonturer ved å stramme porene.

  C-Peel

  C-Peelen er en "korrigerende" og dyp peeling - et positivt alternativ til andre hudforyngelsesmetoder, helt uten negative bivirkninger. I motsetning til kjemiske peelinger og laser som skaper en kontrollert skade på huden for å generere ny cellevekst, så penetrerer urtesammensetningen i H2P dypt inn i huden og resulterer i en fantastisk fornyelse skapt av stoffer med aktive regenererende egenskaper. C-Peelen fungerer på din hud din og gir deg et fantastisk resultat på bare 5 dager!

  Oppdag en av verdens mest anerkjente peelingmetoder. Peelingen uføres bare i klinikk og av godkjente hudterapauter, hudleger og estetikere verden over. H2P er en velprøvd metode, med over 50 års erfaring og en rekke suksesshistorier. H2P er TRYGT, og behandler effektivt de fleste hudlidelser.

  Gir fantastisk resultat for akne, arr, aknearr, linjer/rynker, slapp hud, brannskader m.m.

  Behandlingen går over 5 dager hvor du kommer i klinikk dag 1 for behandling, deretter bruker du 3 stk produkter hjemme de neste dagene (man må gjøre regning med en god del flassing, spesielt dag 3 og 4), og kommer deretter til etterbehandling dag 5. Huden er nå strålende og med en ny, sunn overflate!

  Bestill time her!