Microneedling

MICRONEEDLING MED NYHETEN XcellarisPRO Microneedling TWIST

Naturlig hudfornyelse

XcellarisPRO TWIST er det mest avanserte microneedlingsystemet på markedet. Det er den eneste medisinsk klassifiserte maskinen, og den har den kraftigste motoren som er laget. Dette betyr en trygg og effektiv behandling for deg, med raskere resultat.

Under behandlingen benyttes spesialserum, og det avsluttes med maske, serum, fukt og beskyttelse.

 Microneedling kalles gjerne kollagenindusert terapi (CIT), og er en av de mest populære hudforbedrende behandlingene som finnes. En microneedling behandling går ut på å lage små mikrohull i huden ved hjelp av tynne medisinske nåler. Dette blir oppfattet som en skade og huden aktiverer sin naturlige reperasjonsmekanisme. Dette igjen stimulerer veksten av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden.

Microneedling er ikke vondt, men kan heller beskrives som lett ubehag.

Microneedling er et verktøy som kan kombineres med kjemiske peelinger og mesoterapi. Benytter man spesialtilpassede serum kan man få enda større effekt av behandlingen.

Microneedling kan brukes til:

  • Hudforbedring
  • Hudoppstramming
  • Hudstruktur
  • Pigmenteringer
  • Akne
  • Arr
  • Rosacea
  • Strekkmerker

Hvor mange behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, acne arr og strekkmerker?

Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom.

Før og etter behandling

Det er i utgangspunktet ingen nedetid etter en microneedling behandling, men noe mer rødhet og sårhet + litt flassing kan oppleves. Opplevelse av rødhet og sårhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling er vanlig. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling.

Det er vanlig å se forbedringer allerede etter første behandling, men de fleste hudforbedringer vil trenge fra 3-6 behandlinger på klinikken.

Dette er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet. I tillegg reduseres store porer, arr, rynker og fine linjer. Behandlingen har også god effekt på pigmentering og strekkmerker.
Du vil se resultater rett etter behandling. Den umiddelbare effekten er pga de aktive serumene som brukes sammen med behandlingen, disse stampes ned i huden, og penetrerer huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring. De endelige resultatene kommer etter en tid, dette fordi cellene våre fornyer seg med ca 4 ukers mellomrom. Hudens tilstand og helse vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt dersom de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk. Vedlikeholdsbehandlinger kan være anbefalt 1 gang i året etter endt behandlingsprotokoll.

Ønsker man kun å booste huden og få en «freshere look» kan én behandling gi det ønskede resultatet.

Forsiktighetsregler:

Microneedlingbehandlinger utføres ikke på gravide, ammende eller hos de som danner keloide arr. Kunder som går på blodfortynnende medisiner, har nedsatt immunforsvar, ubehandlet diabetes, infeksjon, herpes eller cellegift/strålebehandling.
Har du nylig utført en rynkebehandling bør du vente minst 48 timer. Har du nylig tatt fillers i ansiktet bør du vente 2 uker før du får microneedling behandling.