Kjemisk peel

Kjemisk peeling

Effektiv og trygg behandling

Kjemisk peeling er en anerkjent metode for en effektiv hudfornyelse og reparering av huden og ulike hudskader, som fine linjer, rynker, store porer, akne, ujevn hudtone, pigmentering og melasma. Våre peelinger er uten nedetid!

En kjemisk peeling innebærer bruk av eksfolierende kjemikalier på huden, noe som resulterer i en ødeleggelse av epidermale og dermale strukturer. Avhengig av en rekke påvirkningsfaktorer kan virkningene av peeling nå varierende dybder og endre eller skade forskjellige strukturer. Regenerative mekanismer settes i bevegelse i de skadede hudlagene, med sikte på å gi en forbedring i hudens struktur, og enda viktigere, hudens utseende.

ekseption peels er et gjennombruddskonsept I markedet for hudforyngelse og hudforbedring. Disse peelingene eksfolierer, fornyer, behandler og gir fuktighet med en synergi av utvalgte syrer og aktive ingredienser (peptider og hyaluronsyre).

 Enkelte peelinger krever noe forberedelse av huden din, det vil da være gunstig at vi har en konsultasjon min. 2 uker før selve behandlingen kan utføres. (gratis konsultasjon bookes enkelt i vår online booking)

Book og gjerne en gratis og uforpliktende hudkonsultasjon dersom du ønsker mer informasjon!