PRX-T33

PRX-T33

Nålefri Biorevitaliserende behandling

PRX (PRX-T33) er en peel som passer for personer i alle aldre og ulike hudtyper. Behandlingen er lite smertefull og i motsetning til andre tradisjonelle peelinger vil du flasse minimalt.

PRX-T33

PRX-T33 består av to hovedingredienser, TCA-syre og en liten dose hydrogenperoksid. Behandlingen har som formål å beskytte det øverste hudlaget, samtidig som at du får stimulert og gjenopplivet hudvevet i de dypere hudlagene.

Hvem passer en behandling med PRX for?

PRX kan brukes til å behandle både ansikt og kropp. Behandlingen passer bra for deg som har problemer med:

  • Tørr hud
  • Pigmenteringer
  • Strekkmerker
  • Arr
  • Linjer og overfladiske rynker

En behandling med PRX passer godt for deg som ønsker en hudforyngende behandling uten nåler. Den passer også godt i kombinasjon med andre behandlinger, som microneedling.

For optimalt resultat anbefaler vi 3-6 behandlinger med noen ukers mellomrom.

Bestill gratis og uforpliktende konsultasjon dersom du ønsker mer informasjon, eller lurer på om denne behandlingen kan være noe for deg.


FLERE SPØRSMÅL OG SVAR

PRX-T33


Så hvordan fungerer PRX-T33?

Som du kanskje allerede har forstått, er ikke PRX-T33 et klassisk peel der du peeler bort det øverste laget av huden. PRX-T33 behandlingen er en biologisk hudforyngende behandling som består av 33% TCA-syre og en liten dose hydrogenperoksid.

Hydrogenperoksidet har til oppgave å beskytte epidermis (den ytre delen av huden) og hjelper med å transportere TCA-syren ned til de dypere hudlagene der syren stimulerer og "gjenoppliver" hudvevet.

Når ser jeg resultater etter behandling med PRX?

Som vi har nevnt, er en av de store fordelene med PRX-peel at du faktisk ikke "peeler" eller flasser. De aller fleste kan fortsette med sine vanlige rutiner og planlagte sosiale aktiviteter etter behandlingen uten å måtte bekymre seg for sitt utseende (enkelte kan reagere kraftigere, men dette er sjeldent).

Ettersom en del av resultatet er umiddelbart, kan behandlingen med fordel gjøres samme dag eller en dag før en sosial begivenhet for å redusere linjer, gi lettere stramming og fuktet hud.

Resultatene av en PRX-behandling utvikles gradvis, men for et langsiktig og varig resultat er det absolutt best å planlegge en kur med minimum 3 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom.

Hva koster PRX?


1 behandling kr. 1990,-

3 behandlinger kr. 4990,-

6 behandlinger kr. 8990,-

Kombinasjon PRX-T33 og microneedling kr. 2990,-

+ kr.1000,- pr ekstra ml for andre områder, som f.eks hender, hals, bryst.