Plasmapen SkinliftPRO

Plasmapen

Plasmapen SkinliftPRO

Ny og innovativ plasmateknologi kan benyttes til oppstramming og løft av øyelokk og løs hud i ansikt og på kropp, fjerning av pigmenteringer og utglatting av linjer og dypere rynker.

Jeg har lengst erfaring i plasmabehandling i distriktet, og har erfaring med de fleste områder i ansikt og på kropp.

Lurer du på om plasmabehandling kan være noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til gratis konsultasjon slik at du får høre mer om behandlingen, og jeg får sett om plasma er noe som kan anbefales i ditt tilfelle. Ta kontakt på mobil eller e-post, eller book enkelt konsultasjon i online booking.

Hva er Plasmalift?

Plasmapen tilbyr et alternativ til kirurgiske kosmetiske prosedyrer og kirurgisk øyelokkløft, med redusert nedetid. Plasmalift teknologien leverer kontrollert oppvarming til huden, uten å skape åpne sår. Det er ingen kutting i huden eller blødning under behandling da man kun jobber i det øverste hudlaget. Resultatet er svært holdbart, og behandlingen er så godt som eller helt smertefri.

Plasmalift (også kalt fibroblast, fibroblastlift, plasma skin tightening, Plexr osv), virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden, for å danne plasma. Nitrogengass omdannes til plasmaenergi hvilket resulterer i fordampning av huden. Resultater sees umiddelbart, i tillegg vil huden fortsette å stramme seg opp og regenereres over de neste 12 ukene hvor man og får økt kollagenproduksjon.

Etter behandlingen vil man få små skorper i det behandlede område. Disse faller normalt av etter 4-7 dager. Dersom det er behov for å skjule skorpene, kan man enkelt dekke over disse med egnet krem.

Man må regne med 1-3 behandlinger for optimalt resultat.

  • Plasmateknologi er en innovativ utvikling i estetisk medisin og foryngende behandlinger.
  • Plasmateknologi tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid.
  • Plasmateknologi leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår.
  • Soft kirurgi - øyelokksløft (Blefraroplastikk)
  • Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å operere på områder med tynnere hud som øyelokk (øvre og nedre) og hals.
  • Oppstramming av huden på øvre og nedre øyelokk.
  • Oppstramming av huden langs kjeveline, og linjer/rynker rundt munnen og overleppe.
  • Utvekster, pigmentflekker, "mammamage"


Se galleri for flere bilder!