CPA ANTI-AGE FACE & BODY SUN LOTION SPF20 (125 ML)

Ikke på lager

The Face & Body Lotion High Protection SPF20 anbefales til kunden med lys og sensibel hud. Sørger for høy beskyttelse mot UVA/UVB-stråler. Dens marine kompleks CPA, konsentrert i brunalge polyphenoler beskytter huden mot frie radikaler ansvarlige for prematur aldring.

  • Høy beskyttelse mot UVA & UVB stråler
  • Cellulær beskyttelse
  • Huden gjenvinner mykhet og elastisitet, din brunfarge er progressiv og harmonisk.

Solfilter
Begrenser risiko for rødhet og erytem Hindring av prematur aldring

CPA Complex
Bevarer hudens integritet takket være cellebeskyttelse. Dette komplekset hjelper til med å hindre risikoen for prematur aldring bed å nøytralisere kaskaden av frie radikaler og ved å beskytte elastisitet. Man unngår tørrhet og dehydrering fra salter og sol og hjelper huden med å gjenvinne mykhet, smidighet og elastisitet, samtidig som at den naturlige beskyttelsen styrker. Brukt i sollinjen.

Saltwort (marin plante)
Plante man finner i fjæra som er rik på ferulic syre. Kraftig anti-oksidant som jobber som et skjold mot frie radikaler og bevarer huden mot ytre aldring.

Vitamin E
Bekjemper frie radikaler. Anti- inflammatorisk virkning. Forbedrer hudens evne til å holde på vann.

Ulva lactuca
Dermis restrukturerer og energi booster. Den optimaliserer bruken av energi mellom cellene. Beskytter og forsterker hudens elastiske kapital ved å hemme elastaseprosessen.

Tan activator
Ekstrahert fra frukten av Carbo treet. Inisitol er et aktivt virkestoff som akselerer, forsterker og forlenger brunfargen og stimulerer tyrosinase og dermed melanin syntesen. Den aktiviserer også collagensytensen som beskytter epidermis strukturen mot effektene fra solen.

Laminaria digitata
Akselererer cellulære utvekslinger og stimulerer mikrosirkulasjonen for å gjenopprette optimalt fuktnivå, utstråling og friskhet.

Oligosource, pro-vitamin B5, sheasmør, allantoin
Reparerer huden og forlenger brunfargen

kr 399,00