Duftlampe «Square» Clear

Ikke på lager Renser luften for bakterier

DOFTA® Purifying Lamp «Square Clear»

Ønsker du en lampe som passer like godt i alle rom, er «Square» det perfekte svaret! Den har et enkelt, klassisk og minimalistisk design, er håndlaget i munnblåst solid glass, med en tilhørende stilren aluminiumskrone.

Dette er den katalytiske duftlampen som bl.a. renser luften for bakterier, sjenerende lukt, og sprer deilig duft ut i dine rom. Lampen er helt unik, den brenner uten flamme!
Den katalytiske brenneren og et spesialutviklet brennstoff gjør at lampen renser luften og nøytraliserer duftmolekylene via en katalytisk forbrenning. Den tilhørende DOFTA® Lamp Oil leveres i 16 duftvarianter som alle er tilsatt aromatiske oljer og parfymer av den aller høyeste kvalitet. Ønsker du ikke tilsatt duft, kun ønsker virkningen, benytter du en duftfri variant, «Neutral» DOFTA® Lamp Oil. Kanskje du ved enkelte anledninger ønsker en mildere duft, da blander du «Neutral» sammen med din favorittduft! Med DOFTA® Purifying Fragrance Lamp får du ikke kun renset luften for sjenerende lukt, som f.eks. matos, lukt av husdyr, tobakksrøyk eller andre uønskede lukter. Du får i tillegg tilført en klar og skjønn duft!

Mål: 13x8cm

Vekt: 1000g

kr 399,00 kr 699,00