ESSE Repair Oil

Ikke på lager

ALLE HUDTYPER / EKSTRA OMSORG OM NATTEN

Repair Oil er en næringsrik olje med en ideell blanding av omegafettsyrer. Den er svært effektiv i behandlingen av arr, strekkmerker og den generelle forbedringen av huden. Oljen er svært rik på kraftige antioksidanter og gjør den effektiv for bedre og reparere huden etter at den er blitt utsatt for miljøstress. Kan brukes som en daglig olje, til ansiktamassasje eller gua sha eller som en reparerende behandling ved behov.

Kalaharimelonolje er en utmerket mykgjørende olje med en høy andel omegaoljer. Nypeolje har vist seg å ha helbredende og regenerative egenskaper samt et også et høyt antall omega-3. Marulaolje er næringsrik, helbredende og inneholder antioksidanter som styrker og beskytter. Vitamin E er inkludert i høye doser for å stimulere til hudfornyelse. Yangu- og mankettiolje inneholder omega og har også vist seg å ha UV beskyttende egenskaper. Ingredienser:

  • Ingredienser

    Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Rosa Mosqueta (Rosehip) Fruit Oil*, Linum Usitatissimum (Flax) Seed Oil*, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Calodendrum Capense (Yangu) Seed Oil, Citrullus Lanatus (Kalahari Melon) Seed Oil, Schinziophyton Rautanenii (Manketti) Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Oil*, Linalool***, Citronellol***, Geraniol*** *ingredient from organic farming ***component of natural essential oils

kr 499,00