Duftlampe «Fantasy Drop» Gold

Renser luften for bakterier

Beskrivelse

DOFTA® Purifying Lamp «Fantasy Drop Gold»

Den vakre «Fantasy Drop» er håndlaget og av munnblåst krystall, er et syn for øyet! De gyldne metaller er hot i boligen, det er deilig duft også! Rens luften og spre vidunderlig dufter og pynt opp ditt hjem.

Dette er den katalytiske duftlampen som bl.a. renser luften for bakterier, sjenerende lukt, og sprer deilig duft ut i dine rom. Lampen er helt unik, den brenner uten flamme!
Den katalytiske brenneren og et spesialutviklet brennstoff gjør at lampen renser luften og nøytraliserer duftmolekylene via en katalytisk forbrenning. Den tilhørende DOFTA® Lamp Oil leveres i 16 duftvarianter som alle er tilsatt aromatiske oljer og parfymer av den aller høyeste kvalitet. Ønsker du ikke tilsatt duft, kun ønsker virkningen, benytter du en duftfri variant, «Neutral» DOFTA® Lamp Oil. Kanskje du ved enkelte anledninger ønsker en mildere duft, da blander du «Neutral» sammen med din favorittduft! Med DOFTA® Purifying Fragrance Lamp får du ikke kun renset luften for sjenerende lukt, som f.eks. matos, lukt av husdyr, tobakksrøyk eller andre uønskede lukter. Du får i tillegg tilført en klar og skjønn duft!

OBS! Denne lampen er av håndlaget av munnblåst krystall. Boblenes størrelse i krystallet kan derfor variere.

Mål: 19x10cm

Vekt: 1300g

kr 679,00 kr 979,00