Matcha Tea Mist eKseption

Ultra-forfriskende og fuktighetsgivende mist-lotion for å fullføre renseprosedyren, og for bruk før påføring av hudpleie kremer.

Ekseption Matcha Tea i hudpleie virker beroligende på huden og demper rødhet, spesielt ved hudtilstander som rosacea og couprose. I tillegg er Matcha Tea anti-inflammatorisk og reduserer irritasjon og betennelse i huden, blant annet ved akne.

Matcha-vannet er et vann-ekstrakt oppnådd ved dampdestillasjon. Det er uten tvil den nye favorittingrediensen i kosmetikkindustrien. En fortreffelig «Helse-plante» som forhindrer forskjellige typer stress, for eksempel oksidativt stress, men det stimulerer også mikrosirkulasjon for å avgifte huden og dermed forsinke for tidlig aldring. Matcha-mist er rik på aminosyrer, polyfenoler, mineraler og koffein.
Matcha Tea er et ekte symbol på både luksus og tradisjon, og blir ofte beskrevet som det 'grønne gullet i Japan'. Matcha Tea er kinesisk av opprinnelse, men bygde sitt rykte i Japan på 1500-tallet da den ble introdusert i te-seremonien, og symboliserer en smak av en spirituell vinkel av harmoni, respekt, renhet og ro i sjelen. Bladene er produsert utelukkende fra Tencha Tea, og blir behandlet med en grundig teknikk fra forfedrene, før de blir omgjort til et veldig fint grønt og skimrende pulver som fanger øyet ved første øyekast.

kr 450,00