RÅ SKINCARE CALM BRIGHT COMPLEX 30 ml

Ikke på lager

HUDTYPER: Alle hudtyper.

HUDTILSTAND: Pigmentflekker, arr og rødhet etter acne

Om virkestoffene:

15 % Sodium Ascorbyl Phosphate (vitamin C)

Nøytraliserer frie radikaler, har antimikrobielle fordeler, minsker hyperpigmentering, demper rødhet og stimulerer kollagenproduksjonen. En mer stabil og mye mildere variant en Ascorbic acid (vitamin C), som tåles av de aller fleste.

2 % Tetrapeptide-30

Et signalpeptid som inneholder aminosyrene prolin, glutaminsyre og lysin som reduserer hyperpigmentering etter solskader og akne.

Alpha-Glucan Oligosaccharide

Også kjent som en glykosaminoglykan som hører inn under samme klasse som hyaluronsyre. Denne superingrediensen bidrar til en sunn bakterieflora samt at den binder fukt til huden.

Sodium Hyaluronate (50 kDa)

Motvirker fuktighetstap, tilfører umiddelbart fuktighet og stimulerer kollagensyntesen, som igjen bidrar til økt fasthet i huden. Fremstilt ved hjelp av fermentering av hyaluronsyre. Har svært lav molekylvekt (50 kDa) og virker i dypere hudlag.

Panthenol (provitamin B5)

Binder seg til og holder vann i huden, fuktighetsgivende og etterlater den myk, glatt og mer smidig. Det har også betennelsesdempende egenskaper og er involvert i å aktivere spredning av celler som er viktige for sårheling og gjenoppretting av hudbarrieren.

  • En ultra-ren og mild formel (syntetisk konservering)

  • Inneholder ingen parfymestoffer.

  • Tetter ikke porer.

  • Passer veganere.

  • Ikke testet på dyr.

Ingredienser: Aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate, Glycerin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Panthenol, Tetrapeptide-30, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid

EKSEMPLER PÅ HVILKE HUDTILSTAND DENNE PASSER/ I KOMBINASJON MED ANDRE PRODUKTER:

Kunde med postinflammatorisk hyperpigmentering/røde merker og arr etter akne. Eller kunde med pigmentflekker etter soleksponering, aldring med mer.

Bruk: Calm bright serum som punktbehandling på flekker/eller i hele ansiktet under RÅ ansiktskrem. Morgen og kveld. Kan også kombineres med Correcting serum for raskere effekt.

kr 498,00 kr 995,00