Skin Polish Ekseption

Microdermabrasion gel med en intens slipende effekt. Den kan brukes til å forbedre hudtekstur og redusere grovheten i huden. Dette er en kombinasjon av mikrokrystaller, enzymer og polyhydroksylsyrer.

Skin polish er en intens overflatebehandling med mekanisk og kjemisk peeling. Den kombinerer aluminiumoksyd-mikrodermabrasjonskrystaller, enzymer og polyhydroksylsyrer (laktobionsyre og glukonolakton). Det kan brukes som en singel behandling hjemme en gang hver 2. uke eller før kjemisk peeling for medium dybde peeling. Den reduserer straks hudens ruhet og eliminerer intensivt de overfladiske hudcellene.

INDIKASJONER

 • Behandler hudoverflaten
 • Forbedrer hudens fasthet og reduserer rynker
 • Reduserer grovhet i huden
 • Forbereder huden på peelinger målrettet mot dype rynker, arr og strekkmerker.

AKTIVE INGREDIENSER

 • Microdermabrasion krystaller
 • Enzymer
 • Laktobionsyre
 • Glukonolakton

BRUK

 • Behandlingen kan utføres hver 2. uke om kvelden. Masser forsiktig i ansiktet, på hals og bryst med fingertuppene eller en svamp. Skyll forsiktig med vann for å unngå å forlate mikrokrystaller på huden. Påfør en reparerende krem.
  Den følgende uken etter behandlingen, bruk all-day shield to ganger daglig for å beskytte huden mot UV-skader og for å unngå pigmentering.

VITENSKAP

LAKTOBIONSYRE OG GLUKONOLAKTON

1.Gjenoppretter pH-balansen. Interaksjonen av glukonolakton med hud begynner når den påføres, som påvirker syremantelen. Enzymeaktiviteten avhenger av pH-balansen som kan bli forstyrret av fiendtlig miljø, sminke, hudpleie eller patologi. Den milde påvirkningen av glukonolakton bidrar til å oppnå et riktig pH-nivå som gjenoppretter pH-balansen og en riktig hudfornyelsesprosess.

les mer

2.regenerering. laktobionsyre inkluderer galaktose, som er kjent for sine sårhelende egenskaper. syren gjør det mulig å reparere skadede hudstrukturer og raskere regenerering.

3.gradvis hudpenetrering. laktobionsyre og glukonolakton har en betydelig molekylmasse og består av relativt store molekyler. som et resultat, penetrerer de huden gradvis, lag for lag. døde hudceller fjernes forsiktig og forårsaker ingen hudirritasjon. syrene lysner huden, noe som gjør pigmentflatene mindre synlige.

4.anti-foto aldringsaktivitet. laktobionsyre hemmer matrisens metalloproteinaser, som er hovedårsaken til hudens aldring. de ødelegger hovedkomponentene i den ekstracellulære matrisen av huden, spesielt kollagen, noe som forårsaker elastisitetstap, dype rynker og et saggende ansikt. metalloproteinaser er ansvarlige for hudens aldringsprosess og utvikling av telangiektasier - avlange røde områder i ansiktet. deres aktivitet stimuleres av langvarig eksponering for sollys og fører til rask fotoaldring. huden blir jevnere. takket være sin evne til å normalisere metabolske prosesser, påvirke fibroblaster og øke kollagenproduksjonen, løfter og fjerner den selv dype rynker.

5.antioksiderende egenskaper. laktobionsyre kan fungere som en forbindelse mellom jernioner, noe som gir sterk antioksiderende effekt. det fjerner frie radikaler og beskytter huden mot farlig uv-stråling. glukonolakton er en naturlig antioksidant som er like effektiv som vitamin c (askorbinsyre) og vitamin e (tokoferol). den finnes naturlig i huden og opprettholder optimal fuktighet. glukonolakton blokkerer syntesen av pro-interleukin-1 som er ansvarlig for å regulere kroppens immunreaksjoner. høye konsentrasjoner av disse proteinene i hornlaget kan gi inflammasjon.

6.dypt fuktighetsgivende. laktobionsyre bidrar til å fukte huden. det er i stand til å adsorbere vann og fange det inn i huden, selv når huden blir utsatt for ugunstige værforhold, dvs. stadig tørr luft over lang tid. laktobionsyre lager en vannfilm på overflaten av huden, noe som bidrar til å takle tegn på tørrhet og kløe i lang tid.

glukonolakton har evnen til å overføre vannmolekyler til det granulære hudlaget, og denne prossessen spiller en sentral rolle for fuktnivået i huden. vannet forårsaker at konsentrasjonen av kalsiumioner går ned, og dermed blir det sendt ut signaler til kroppen om å stimulere lipidsyntesen i keratinocyttene.

glukonolakton aktiverer også lipidsyntesen i keratinocyttene som gir fuktighet i hudens hornlag.

kr 790,00