THALION FACE & BODY SUN LOTION SPF 30

Sun Lotion SPF30 gir en høy beskyttelse takket være Light Spectrum Protect technology, som ikke bare retter seg mot UVA og UVB stråler, men også synlig lys og infrarødt lys. I hjertet av denne formulaen er det patenterte virkestoffet Cell Guard HSP som jobber I synergi med Sea Fennel for å beskytte epidermis mot dehydrering og oksidasjon.

Tan accelerator gjør det mulig å få en mer intens brunfarge raskere, samtidig som at man reduserer antall soltimer/eksponeringstid. Fluid-konsistensen etterlater en non-sticky finish.

Egnet for barn fra 3 år.

Virkninger

  • Medium beskyttelse mot UVA & UVB stråler,
  • Cellulær beskyttelse,
  • Gjenvinner mykhet og smidighet samtidig som at huden beskyttes
  • Godt beskyttet får huden får en jevn og gylden farge

Bruksanvisning

Påfør et generøst lag på ansikt og Kropp før soleksponering. Påføres jevnlig for å opprettholde beskyttelsen. Spesielt etter svetting, bading eller tørking med håndduk.

Til hvem?

Høy beskyttelse. Alle Hudtyper

Aktive Virkestoffer

BESKYTTELSE MOT LYSSPEKTRUM

Sun filters Light Spectrum Protect

Bred beskyttelse mot UVA-UVB, infrarødt lys, synlig lys. Begrenser rødhet og erytem

FORHINDRE PREMATUR ALDRING

Crithmum maritimum

Restrukturerende aktivt virkestoff i dermis. Den er i stand til å optimalisere bruken av energi i hjertet av hudcellen. Beskytter og styrker hudens elastisitet ved å hemme elastaseaktivitet.

Vitamin E

Bekjemper frie radikaler. Anti- inflammatorisk virkning. Forbedrer hudens evne til å holde på vann.

Tan activator

Ekstrahert fra frukten av Carbo treet. Inisitol er et aktivt virkestoff som akselerer, forsterker og forlenger brunfargen og stimulerer tyrosinase og dermed melanin syntesen. Den aktiviserer også collagensytensen som beskytter epidermis strukturen mot effektene fra solen.

kr 399,00